Menu 1
(min 2 couverter)
(min 2 couverter)
Forret: Forårsrulle
Hovedret: Dybstegte indbagte kinarejer i sur-sødsauce
Kylling med cashewnødder
Stegte nudler med grøntsager
Dessert: Pandekage med is
Pris per couvert. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr.148,-
Rendsburggade 18
9000 Aalborg
(min 3 couverter)
Forret: Pekingsuppe
Hovedret: Kinarejer i karry
Oksekød med sæsonens grøntsager
Andesteg med champignon og bambus
Stegte nudler med grøntsager
Dessert: Dybstegt banan med is
Pris per couvert. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr.158,-
(min 4 couverter)
Forret: Wan Tan Suppe
Hovedret: Dybstegte kongerejer med sur-sød sauce
Alt godt fra havet i fuglerede
Sprødstegt and med ananas sauce
Oksekød med broccoli i østerssauce
Dessert: Frisk frugt med is
Pris per couvert. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr.168,-
(Alle ugens dag fra kl. 11.30 – 15.30)
16 varme retter
Stegte ris, stegte nudler, kylling i karry,
oksekød a la Shanghai, oksekød i chilisauce,
frikadeller i rød karry, stegte grøntsager,
andesteg i champignonsauce,
svinekød i sur-sødsauce, pommes frites,
miniforårsruller, indbagte kylling, indbagte rejer,
hot wings, indbagte blæksprutteringe, sesamboller.
Frisk frugt
Kaffe og the ad libitum
(Børn under 11 år 1/2 pris)
Der kan forekomme udskiftninger og nye tiltag.
(Alle ugens dag fra kl. 17.00 – 22.00)
(Mongolian barbecue er det traditionsrige og årtusinde gamle
kinesiske køkken redskab, hvori kød og grøntsager tilberedes
i løbet af få minutter så smagsstoffer, kraft, og næringsstoffer
bevares) Består af oksekød, Kylling, Lammekød, Svinekød,
Bacon, Flere forskellige grøntsager, Flere forskellige saucer.
svinekød i sur-sødsauce, pommes frites,
miniforårsruller, indbagte kylling, indbagte rejer,
hot wings, indbagte blæksprutteringe, sesamboller.
Stegte ris, Stegte nudler, Kylling i karry, Oksekød a la Shanghai,
Oksekød i chilisauce, Frikadeller i rød karry, Stegte grøntsager,
Kylling i teriyaki sauce, Oksekød i østerssauce,
Fisk i sur-sødsauce, Honningmarineret spareribs,
kongerejer i hvidløgsauce, Andesteg i champignonsauce,
Svinekød i sur-sødsauce, Pommes frites, Miniforårsruller,
Indbagt kylling, Indbagte reje, Hot wings,
Indbagte blæksprutteringe, Sesamboller,
Hjemmelavet forårsruller, Kroketter,
Kinesisk brød, Kylling på spyd.
Frisk frugt
Kaffe og the ad libitum
Mandag-Torsdag………………………………kr. 138,-
Fredag-Søndag………………………………..kr. 158,-
(Børn under 11 år 1/2 pris)
Der kan forekomme udskiftninger og nye tiltag.
82. Stegte ris med grøntsager . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 70,-
83. Stegte ris med kylling . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 79,-
84. Stegte ris med oksekød . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 79,-
85. Stegte ris med rejer . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 79,-
86. Stegte nudler med grøntsager. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 70,-
87. Stegte nudler med kylling. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 79,-
88. Stegte nudler med oksekød . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 79,-
89. Stegte nudler med rejer . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 79,-
90. Oksekød på jernfad med grøntsager . . . . . . . . . . . . . . . 128,-
91. Andekød på jernfad med grøntsager . . . . . . . . . . . . . . . 128,-
94. Pommes frites . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39,-
95. 1/4 Kylling med pommes frites . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 45,-
96. Fiskefilet med pommes frites . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 45,-
97. Pølser med pommes frites . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 45,-
100. Pandekage med is . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39,-
101. Frisk frugt med is . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39,-
102. Dybstegt banan med is . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39,-
103. Vanilje is med flødeskum, chokoladesauce . . . . . . . . . . . 35,-
104. Bananasplit . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39,-
105. Børneis. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30,-
120. The. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 25,-
121. Kaffe . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 25,-
122. Irish kaffe . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 45,-
123. Fransk kaffe m/Grand Marnier . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 45,-
130. Fadøl Lille . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29,-
131. Fadøl Mellem . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 49,-
132. Fadøl Stor . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 65,-
133. Japansk øl . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 49,-
134. Kinesisk øl. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 45,-
135. Let øl . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30,-
136. Tuborg . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39,-
137. Sodavand Lille. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28,-
138. Sodavand Mellem . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42,-
139. Sodavand Stor . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 58,-
140. Juice / Mælk Lille . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 26,-
141. Juice / Mælk Mellem. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39,-
142. Juice / Mælk Stor. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54,-
143. Kildevand . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28,-
144. Isvand pr. person . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15,-
145. Hyldeblomst . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39,-
1. Peking suppe . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .35,-
2. Hønsekød suppe . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .35,-
3. Majssuppe . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .35,-
4. Aspargessuppe . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .35,-
5. Wan Tan suppe. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .38,-
6. Sea food suppe . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .38,-
10. Miniforårsruller(5 stk.) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .32,-
11. Kinesisk forårsrulle. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .32,-
12. Rejecocktail . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .49,-
13. Dybstegt kinarejer(4 stk.) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .49,-
14. Sesamboller(5 stk.) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .32,-
20. Dybstegte indbagte kinarejer med sur-sødsauce . . . . . .128,-
21. Kinarejer i karry . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .128,-
22. Kinarejer med ingefær og forårsløg . . . . . . . . . . . . . . . .128,-
23. Kinarejer med sæsonens grøntsager . . . . . . . . . . . . . . .128,-
24. Speciel marineret sprødstegte kinarejer med skal . . . .128,-
25. Kinarejer i sur-sødsauce(ikke indbagt) . . . . . . . . . . . . .128,-
26. Kinarejer med chilisauce . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .128,-
27. Kammusling med sukkerærter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .188,-
28. Dampet rødspætte med ingefær og forårsløg. . . . . . . . .188,-
29. Dybstegt blækspruttering med sur-sødsauce . . . . . . . . .108,-
30. Fintskåret blæksprutte med sæsonens grøntsager. . . . .108,-
31. Fintskåret blæksprutte med chilisauce. . . . . . . . . . . . . .108,-
40. Svinekød i sur-sødsauce . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .85,-
41. Svinekød med sæsonens grøntsager. . . . . . . . . . . . . . . . .85,-
42. Svinekød med cashewnødder . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .85,-
43. Svinekød med porrer . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .85,-
50. Oksekød med sæsonens grøntsager. . . . . . . . . . . . . . . . .89,-
51. Oksekød med broccoli i østerssauce . . . . . . . . . . . . . . . .89,-
52. Oksekød med sukkerærter i hvidløgsauce. . . . . . . . . . . .89,-
53. Oksekød med chilisauce . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .89,-
54. Oksekød i karry . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .89,-
55. Oksekød med porrer. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .89,-
60. Kylling i black bean sauce . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .85,-
61. Kylling med sæsonens grøntsager . . . . . . . . . . . . . . . . . .85,-
62. Kylling i chilisause . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .85,-
63. Kylling med cashewnødder . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .85,-
64. Kylling i karry. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .85,-
65. Kylling i sur-sødsauce. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .85,-
66. Dybstegt indbagt kylling med sur-sødsauce . . . . . . . . . .85,-
67. Andesteg med champignon og bambus . . . . . . . . . . . . .118,-
68. Andesteg med ananas og sur-sødsauce . . . . . . . . . . . . .118,-
69. Andesteg med sæsonens grøntsager. . . . . . . . . . . . . . . .118,-
70. Sprødstegt and med ananas sauce . . . . . . . . . . . . . . . . .118,-
75. Sæsonens blandede stegte grøntsager . . . . . . . . . . . . . . .70,-