Menu 1

(min 2 couverter)

Forret: Forårsrulle

Hovedret: Dybstegte indbagte kinarejer i sur-sødsauce

Kylling med cashewnødder

Stegte nudler med grøntsager

Dessert: Pandekage med is

Pris per couvert. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr.148,-

Åbent alle ugens dage
fra 11.30 – 22.00

Rendsburggade 18
9000 Aalborg

Menu 2

(min 3 couverter)

Forret: Pekingsuppe

Hovedret: Kinarejer i karry

Oksekød med sæsonens grøntsager

Andesteg med champignon og bambus

Stegte nudler med grøntsager

Dessert: Dybstegt banan med is

Pris per couvert. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr.158,-

Menu 3

(min 4 couverter)

Forret: Wan Tan Suppe

Hovedret: Dybstegte kongerejer med sur-sød sauce

Alt godt fra havet i fuglerede

Sprødstegt and med ananas sauce

Oksekød med broccoli i østerssauce

Dessert: Frisk frugt med is

Pris per couvert. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr.168,-

(Alle ugens dag fra kl. 11.30 – 15.30)

Sushi

Stor salatbar

16 varme retter

Stegte ris, stegte nudler, kylling i karry,

oksekød a la Shanghai, oksekød i chilisauce,

frikadeller i rød karry, stegte grøntsager,

andesteg i champignonsauce,

svinekød i sur-sødsauce, pommes frites,

miniforårsruller, indbagte kylling, indbagte rejer,

hot wings, indbagte blæksprutteringe, sesamboller.

Frisk frugt

Kaffe og the ad libitum

Spis alt hvad De kan

Mandag-søndag…………………….kr. 88,-

(Børn under 11 år 1/2 pris)

Der kan forekomme udskiftninger og nye tiltag.

(Alle ugens dag fra kl. 17.00 – 22.00)

Suppe

Sushi

Stor salatbar

Mongolian barbecue

(Mongolian barbecue er det traditionsrige og årtusinde gamle

kinesiske køkken redskab, hvori kød og grøntsager tilberedes

i løbet af få minutter så smagsstoffer, kraft, og næringsstoffer

bevares) Består af oksekød, Kylling, Lammekød, Svinekød,

Bacon, Flere forskellige grøntsager, Flere forskellige saucer.

svinekød i sur-sødsauce, pommes frites,

miniforårsruller, indbagte kylling, indbagte rejer,

hot wings, indbagte blæksprutteringe, sesamboller.

24 varme retter

Stegte ris, Stegte nudler, Kylling i karry, Oksekød a la Shanghai,

Oksekød i chilisauce, Frikadeller i rød karry, Stegte grøntsager,

Kylling i teriyaki sauce, Oksekød i østerssauce,

Fisk i sur-sødsauce, Honningmarineret spareribs,

kongerejer i hvidløgsauce, Andesteg i champignonsauce,

Svinekød i sur-sødsauce, Pommes frites, Miniforårsruller,

Indbagt kylling, Indbagte reje, Hot wings,

Indbagte blæksprutteringe, Sesamboller,

Hjemmelavet forårsruller, Kroketter,

Kinesisk brød, Kylling på spyd.

Frisk frugt

Kaffe og the ad libitum

Spis alt hvad De kan

Mandag-Torsdag………………………………kr. 138,-

Fredag-Søndag………………………………..kr. 158,-

(Børn under 11 år 1/2 pris)

Der kan forekomme udskiftninger og nye tiltag.

82. Stegte ris med grøntsager . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 70,-

83. Stegte ris med kylling . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 79,-

84. Stegte ris med oksekød . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 79,-

85. Stegte ris med rejer . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 79,-

86. Stegte nudler med grøntsager. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 70,-

87. Stegte nudler med kylling. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 79,-

88. Stegte nudler med oksekød . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 79,-

89. Stegte nudler med rejer . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 79,-

90. Oksekød på jernfad med grøntsager . . . . . . . . . . . . . . . 128,-

91. Andekød på jernfad med grøntsager . . . . . . . . . . . . . . . 128,-

Børnemenu

94. Pommes frites . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39,-

95. 1/4 Kylling med pommes frites . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 45,-

96. Fiskefilet med pommes frites . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 45,-

97. Pølser med pommes frites . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 45,-

Dessert

100. Pandekage med is . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39,-

101. Frisk frugt med is . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39,-

102. Dybstegt banan med is . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39,-

103. Vanilje is med flødeskum, chokoladesauce . . . . . . . . . . . 35,-

104. Bananasplit . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39,-

105. Børneis. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30,-

120. The. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 25,-

121. Kaffe . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 25,-

122. Irish kaffe . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 45,-

123. Fransk kaffe m/Grand Marnier . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 45,-

Øl & vand

130. Fadøl Lille . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29,-

131. Fadøl Mellem . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 49,-

132. Fadøl Stor . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 65,-

133. Japansk øl . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 49,-

134. Kinesisk øl. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 45,-

135. Let øl . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30,-

136. Tuborg . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39,-

137. Sodavand Lille. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28,-

138. Sodavand Mellem . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42,-

139. Sodavand Stor . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 58,-

140. Juice / Mælk Lille . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 26,-

141. Juice / Mælk Mellem. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39,-

142. Juice / Mælk Stor. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54,-

143. Kildevand . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28,-

144. Isvand pr. person . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15,-

145. Hyldeblomst . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39,-

1. Peking suppe . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .35,-

2. Hønsekød suppe . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .35,-

3. Majssuppe . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .35,-

4. Aspargessuppe . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .35,-

5. Wan Tan suppe. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .38,-

6. Sea food suppe . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .38,-

Forretter

10. Miniforårsruller(5 stk.) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .32,-

11. Kinesisk forårsrulle. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .32,-

12. Rejecocktail . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .49,-

13. Dybstegt kinarejer(4 stk.) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .49,-

14. Sesamboller(5 stk.) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .32,-

Fiskeretter

20. Dybstegte indbagte kinarejer med sur-sødsauce . . . . . .128,-

21. Kinarejer i karry . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .128,-

22. Kinarejer med ingefær og forårsløg . . . . . . . . . . . . . . . .128,-

23. Kinarejer med sæsonens grøntsager . . . . . . . . . . . . . . .128,-

24. Speciel marineret sprødstegte kinarejer med skal . . . .128,-

25. Kinarejer i sur-sødsauce(ikke indbagt) . . . . . . . . . . . . .128,-

26. Kinarejer med chilisauce . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .128,-

27. Kammusling med sukkerærter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .188,-

28. Dampet rødspætte med ingefær og forårsløg. . . . . . . . .188,-

29. Dybstegt blækspruttering med sur-sødsauce . . . . . . . . .108,-

30. Fintskåret blæksprutte med sæsonens grøntsager. . . . .108,-

31. Fintskåret blæksprutte med chilisauce. . . . . . . . . . . . . .108,-

40. Svinekød i sur-sødsauce . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .85,-

41. Svinekød med sæsonens grøntsager. . . . . . . . . . . . . . . . .85,-

42. Svinekød med cashewnødder . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .85,-

43. Svinekød med porrer . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .85,-

Oksekød

50. Oksekød med sæsonens grøntsager. . . . . . . . . . . . . . . . .89,-

51. Oksekød med broccoli i østerssauce . . . . . . . . . . . . . . . .89,-

52. Oksekød med sukkerærter i hvidløgsauce. . . . . . . . . . . .89,-

53. Oksekød med chilisauce . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .89,-

54. Oksekød i karry . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .89,-

55. Oksekød med porrer. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .89,-

Fjerkræ

60. Kylling i black bean sauce . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .85,-

61. Kylling med sæsonens grøntsager . . . . . . . . . . . . . . . . . .85,-

62. Kylling i chilisause . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .85,-

63. Kylling med cashewnødder . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .85,-

64. Kylling i karry. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .85,-

65. Kylling i sur-sødsauce. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .85,-

66. Dybstegt indbagt kylling med sur-sødsauce . . . . . . . . . .85,-

67. Andesteg med champignon og bambus . . . . . . . . . . . . .118,-

68. Andesteg med ananas og sur-sødsauce . . . . . . . . . . . . .118,-

69. Andesteg med sæsonens grøntsager. . . . . . . . . . . . . . . .118,-

70. Sprødstegt and med ananas sauce . . . . . . . . . . . . . . . . .118,-

Vegetar

75. Sæsonens blandede stegte grøntsager . . . . . . . . . . . . . . .70,-